Resolved Bot not running properly

Discussion in 'Client & Site Support' started by funkybunch, Jun 23, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. When I run the bot, one of two things happens:

    (1) Pick script bot, Pick account, Connect to client, Click to start script bot and nothing happens at all.

    or

    (2) Pick script bot, Pick account, Connect to client, Click to start script bot and script bot makes a click at least every 5-10 seconds.

    Bellow is an example of a log from earlier today:


    [Debug] RuneMate Version: 2.2.6
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    Incorrect password. Please try again.
    Downloading 1 missing or outdated cloud resource.
    Jun 23, 2016 12:53:47 PM javafx.scene.CssStyleHelper calculateValue
    WARNING: Could not resolve '-fx-text-background-color' while resolving lookups for '-fx-text-fill' from rule '*.label' in stylesheet jar:file:/D:/Program%20Files/RuneMate/jre/lib/ext/jfxrt.jar!/com/sun/javafx/scene/control/skin/modena/modena.bss
    MaxiWorldWalker V1.0.0 started!
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]
    [RegionPath failed, trying WebPath]


    Creating a new rmi registry.
    Registering event queue.
    Registered event queue.
    Received command: _2
    Received command: _2
    Received command: _2
    Received command: _2
    Received command: _2
    Received command: _2


    any suggestions?
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Party, Jun 23, 2016
  3. This is a bot specific issue and should be posted on the bot's support thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...