Resolved Client can't launch, see error message below...

Discussion in 'Client & Site Support' started by Veghusano, Jul 4, 2015.

  1. Veghusano

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Capture.PNG
    First instance



    RuneMate2PNG.PNG Second instance


    The error seems to be a failure 'to connect at stage one', any ideas what this stage is and how it might be remedied? See also additional text in the first instance which I suppose also should not be present.
    Thanks Veg.
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,561
    Likes Received:
    1,087
    Can you load the game through the official Jagex game client? If so, are you running any anti-virus? If so, can you try temporarily disabling it and retrying?
     
  3. Veghusano

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thank you for the reply! I can load the game through the official Jagex game client. I am using anti-virus and tried your suggestion, however the same error message was displayed.
     
  4. Hazard

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Messages:
    394
    Likes Received:
    84
    That's normal unless you run it in administrator mode I guess; but it's nothing to worry about.

    Never seen the 2nd one tho..
     
  5. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,561
    Likes Received:
    1,087
    I am only referring to the second error message btw. First one is not an issue and can be "fixed" by googling the error. Let's get @Cloud in on this, so he can tell us what stage 1 means.
     
  6. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,585
    Likes Received:
    931
    Stage 1 refers to when it's downloading and parsing javconfig, chances are it's just not being able to download it.
     
  7. Veghusano

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanks for replying. Okay any immediate reasons you can think of that it would be unable to download javconfig?
    Veg.
     

Share This Page

Loading...