Resolved Client looks like this after update.

Discussion in 'Client & Site Support' started by NamorFenris, Nov 20, 2015.

  1. NamorFenris

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  2. Best Answer:
    Post #8 by Arbiter, Nov 20, 2015
  3. Insomniac

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    486
    Arbiter and Cloud are starting a gay movement.
     
  4. NamorFenris

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  5. terrorbyte

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    126
    Likes Received:
    33
    Don't have this problem. Try restarting your PC? seems like a problem on your PC's end
     
  6. NamorFenris

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yeah I tried restarting, and its only the runemate client that is doing it
     
  7. terrorbyte

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    126
    Likes Received:
    33
    Delete RM and all the files manually as well. Restart your PC and then re-install and see if this fixes the issue.
     
  8. NamorFenris

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ok I will try that now
    --- Double Post Merged, Nov 20, 2015, Original Post Date: Nov 20, 2015 ---
    Did not fix the problem :/ hmm wonder what is wrong with it.
     
  9. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,430
    Likes Received:
    1,008
    Should be fixed incidentally in the next update.
     
    Microsoft likes this.
  10. NamorFenris

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Oh ok! thanks much for the response :)
     

Share This Page

Loading...