Cloud's Powerchopper [Deleted]

Discussion in 'Bot Support & Feedback' started by Cloud, Jul 28, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
  2. Khalid

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Tried it for 10 mins will keep you updated if their is any bugs other than that its been flawless for me! thanks cloud
     
  3. Furor

    Joined:
    Jun 21, 2014
    Messages:
    344
    Likes Received:
    101
    I get crashes on RS3 when using this, it doesn't seem to be logging anything either. After about a minute or 2 of woodcutting I get a black screen for a second or two and windows dialogue pops up saying :"Java Platform SE binary has stopped working".
     
  4. Wizard

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    10
    Mines crashes on 07 after 2-5 minutes.
     
  5. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
  6. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    Crashes after 2-5 minutes of use. Crashed like 5 times.
     
  7. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    647
    I'm assuming you were running rs3 and the client said 'RS3 Crashed!'?
     
  8. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    I used it on osrs, runs for 2-3 minutes and stops for no reason at all.
     
  9. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    647
    So the script bot just stops, the client doesn't crash? If you go into your runemate directory and look in the logs folder you should be able to find the log for that session and get the error causing the script bot to stop.
     
  10. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    (01:13:47) MaxiWoodcutter started!
    (01:13:50) ---MaxiWoodcutter---
    (01:13:50) Runtime: 00:00:00
    (01:13:50) Last status: Expanding the action bar
    (01:13:50) Level: 27(+0)
    (01:13:50) Xp gained: 0
    (01:13:50) Logs cut: 0
    (01:13:50) ---Thanks for using MaxiWoodcutter!---
    java.lang.NoSuchMethodError: com.runemate.game.api.script bot.Execution.delay(II)V
    at woodcut.Woodcut.drop(Woodcut.java:344)
    at woodcut.Woodcut.onLoop(Woodcut.java:185)
    at com.runemate.game.api.script bot.framework.LoopingScript.run(mcb:83)
    at com.runemate.game.api.script bot.framework.AbstractScript.start(ldb:204)
    at com.runemate.Ik.run(jeb:151)
    (01:13:59) MaxiWoodcutter started!
    java.lang.NoSuchMethodError: com.runemate.game.api.script bot.Execution.delay(II)V
    at woodcut.Woodcut.walkTo(Woodcut.java:305)
    at woodcut.Woodcut.onLoop(Woodcut.java:200)
    at com.runemate.game.api.script bot.framework.LoopingScript.run(mcb:83)
    at com.runemate.game.api.script bot.framework.AbstractScript.start(ldb:204)
    at com.runemate.Ik.run(jeb:151)
    (01:14:16) ---MaxiWoodcutter---
    (01:14:16) Runtime: 00:00:09
    (01:14:16) Last status: Walking to woodcutting area[WebPath failed, trying RegionPath]
    (01:14:16) Level: 27(+0)
    (01:14:16) Xp gained: 0
    (01:14:16) Logs cut: 0
    (01:14:16) ---Thanks for using MaxiWoodcutter!---
     
  11. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    I always started it near trees that I selected, in this case oaks or normal trees. Also, I used it on lumbridge and it had plenty of trees around and still wouldn't cut any (the radius included those other trees aswell).
     
  12. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    616
    Likes Received:
    180
    @Aidden is that the error that everyone was getting before with Execution.Delay because Cloud changed the way it works?
     
  13. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    Basically I use the script bot and right away it stops.
     
  14. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    647
    Okay so firstly, that's my woodcutter, not clouds lol. Secondly, i have no idea what's up with that, i'm pretty sure it's something @Cloud will need to look into. The lines throwing the error contain nothing but Execution.delay(100, 200)
     
  15. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    Just make your code get recompiled.
     
  16. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    647
    pushed
     
  17. elguerra

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    110
    Likes Received:
    7
    Lmao I got the wrong log.
    But ye both of them have problems, (y)
     
  18. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    This resource has been removed and is no longer available for download.
     
  19. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    647
    Still shows up in the sdn and allows me to add it. @Cloud
     
  20. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    Yeah I made it public again like 5 minutes later, I was just testing some new script bot manifest stuff such as the ability to request a script bot is hidden.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...