RS3 Cooking Bot

Discussion in 'Bot Requests' started by lilop54, Jul 29, 2016.

  1. lilop54

    Joined:
    Jun 11, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    1. Let the bot take the Raw tuna in bank of Al Kharid
    2. Let it cook at range
    3. Then let the bot Empty the backpack in bank
    4. Restart the process

    I would really appreciate if someone would make this for free <3
     
    #1 lilop54, Jul 29, 2016
    Last edited: Jul 29, 2016
  2. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,658
    Likes Received:
    679
    There is a possibility that my cooking bot will work here on rs3 after an update i just pushed. But i have not tested it, i just changed a few things from how it does it on osrs. So there still may be problems with it. Please test it when you see it has been updated (Cooking Dawg)
     
    lilop54 likes this.
  3. chris121

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    677
    Likes Received:
    122
    I 2nd this we need a runescape 3 cooking bot for basic tasks that works flawlessly.
     
    Venomie and lilop54 like this.

Share This Page

Loading...