Dawg Cooker 0.1.4

Cooking your food for you!

  1. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    awesome123man submitted a new resource:

    Dawg Cooker - Cooking your food for you!

    Read more about this resource...
     
    #1 awesome123man, Jun 8, 2016
    Last edited by a moderator: Aug 24, 2016
  2. kerber0s

    Joined:
    May 29, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    nice bot. Add rouges den please!
     
  3. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Any update on the Anchovy Pizza feature? Thanks for all the help.
     
  4. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    I've been waiting... But the executives have been busy for the past 2 days i guess :(
    The update was passed yesterday, and it doesnt look like it will be passed today. But be patient, I honestly dont know if the new feature will end up working. Maybe i will try it out with my account using random ingredients... I'll see if i can try it .
     
  5. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Ok thanks. Just incase you didn't already put this in the bot shouldnt just click on both of them as they will be eaten but should instead right click and then click use.
     
  6. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    got it :D
    --- Double Post Merged, Jun 9, 2016, Original Post Date: Jun 9, 2016 ---
    got it :D
    if (item1Inv.interact("Use")) {
    currentTaskString = "Using " + item1 + " on " + item2;
    Execution.delayUntil(() -> Inventory.getSelectedItem() != null, 10000);
    }
    if (Inventory.getSelectedItem() != null && Inventory.getSelectedItem().equals(item1Inv)) {
    if (item2Inv.click()) {
    Execution.delayUntil(() -> Inventory.getSelectedItem() == null, 10000);
    }
    }
    It will select "Use" and then only if the item is selected will it click the other
     
  7. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Yeah thats exactly it
     
    awesome123man likes this.
  8. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    Slashnhax is gonna push updates soon i believe @sahas10 !!!
     
  9. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
  10. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    @awesome123man Just tried it for one inv before i have to leave the house. It doesn't withdraw Item 2.
     
  11. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    oh sorry man. I will check my code right now. :D
     
  12. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Thanks
     
  13. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    Make sure that it isnt just being slow to withdraw the second item and that you have the names exaclty as they appear :D
    I changed the code a bit and it does withdraw both, but sometimes take a bit of time for the second. Update pushed not passed yet
     
  14. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Ok ill try
     
  15. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
  16. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    I dont think update has been passed
    --- Double Post Merged, Jun 10, 2016, Original Post Date: Jun 10, 2016 ---
    Ok im trying it now and it works. Thanks
    --- Double Post Merged, Jun 10, 2016 ---
    Update for some reason it constantly keeps logging out when i type in the names correctly and have the ingredients in bank. Any idea on why this is?
     
  17. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    I had that happen to me once, I can take a look later? Any idea?
     
  18. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Not sure
     
  19. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    751
    I think i found it! :D
    Testing now to make sure. then i will push the update.
    --- Double Post Merged, Jun 11, 2016, Original Post Date: Jun 11, 2016 ---
    Just pushed, now waiting to be passed. May take a while as Slashnhax is probably asleep rn :D
     
  20. sahas10

    Joined:
    Sep 26, 2015
    Messages:
    158
    Likes Received:
    7
    Ok :D
     

Share This Page

Loading...