Question Depressing error with multiple scripts.

Discussion in 'Client & Site Support' started by Mikaelz, Mar 27, 2016.

  1. Mikaelz

    Joined:
    Sep 17, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    12
    So I'm back after a long break from RS, and ofc I want to get started on a botfarm again. The script bot BT Woodcutter Pro has made me so much money back in the day so I thought there is where I start. I start my normal process and gear up two accounts to start with and make them chop trees in my regular area. They then chop 27 logs flawlessly, and then stand around. I want them to bank the logs, but they just stand there.

    Under the RuneMate logo there is a message flashing, and this message says something like "Waiting for tree to spawn". It then flashes once every second, like a loop.

    I thought the bot was broken so I tried some other bots, like "PI Chopper" which is hugely respected, but the exact same error appears except a different error message.

    * I've tried different locations, many different locations
    * Powechopping works flawlessly with all scripts bots (drops logs and keeps chopping (universal error with pathing to bank?))

    Immediate help would be appreciated since I'm getting off soon and would like some bots to be active. I am suspecting wrong Java version? (jre1.8.0_73)
     
  2. Qosmiof2

    Qosmiof2 Qosidog3 - I write bots not tragedies.

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    1,937
    Likes Received:
    558
    Is the bank you want to bank at supported by those scripts bots?
     
  3. Savior

    Savior I'm your motherfucking conscience

    Joined:
    Nov 17, 2014
    Messages:
    3,318
    Likes Received:
    1,322
    Maybe a game update changed the way how woodcutting works a bit so the bots broke.
     

Share This Page

Loading...