Display current connection info in Misc. tab in Dev toolkit

Discussion in 'Client & Site Suggestions' started by Dan, Jan 24, 2015.

  1. Dan

    Dan

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    9
    Would it be possible to add the current IP address that is being used to access runescape/runemate as well as the latency info to the dev toolkit?

    Thanks.
     
  2. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    Will be included in the next update.
     
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    [​IMG]
     
    Geashaw likes this.
  4. Geashaw

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    1,062
    Likes Received:
    183
    Much fun for implementing Dynamic Signatures!
     
  5. Dan

    Dan

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    9
    Would you be able to show the IP without using a proxy within RuneMate? My proxy's latency must just be slightly too high to be allowed by RuneMate. It worked the day I first brought it, but a week later it just stopped working through RuneMate. I am still quite unsure whether or not it is working with the way I have it set up externally so I would confirm that its working properly.
     

Share This Page

Loading...