Resolved error with spawning client

Discussion in 'Client & Site Support' started by moped, May 20, 2015.

  1. moped

    Joined:
    May 15, 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    hello, i don't really know what this error is or how to fix it.I get this when i try to click on the runemate client to spawn.

    [​IMG]
    --- Double Post Merged, May 20, 2015, Original Post Date: May 20, 2015 ---
    this problem has been solved via Viewer.

     
  2. Best Answer:
    Post #3 by moped, May 21, 2015
  3. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    1,039
    Do you mind sharing the solution with us in case the problem arises for anyone else?
     
    moped likes this.
  4. moped

    Joined:
    May 15, 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    of course. How would you like me to share?

    basically what happened was i did not have java 64 bit installed. So when i tried to run the client, java didn't recognize the commands so it came up with that error.
     

Share This Page

Loading...