Resolved Ever since todays update(rs3)

Discussion in 'Client & Site Support' started by Velozity, May 11, 2015.

  1. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    I havent been able to run scripts bots, any script bot that is, I've tried multiple and none will work. Is anyone else experiencing this too? I have honestly no idea why this is happening to me, people in chat says its just fine.



    Oh and if this is the wrong sub, please move my thread to where it should be, I'm looking for answers or people who got the same issues!
     
  2. Pulse

    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Yeah, getting the same issue with some bots. Unsure why it's occurring.
     
  3. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    I'm glad its not only me then, hopefully Cloud or Arbiter could post their thoughts on this, any scripter for that matter
     
  4. Defeat3d

    Defeat3d Prime Celestial

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    613
    Some or all?
     
  5. botmagic

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    6
    @Cloud
    @Arbiter

    Equipment.getItems() is dead since the last RS update.it returns null when i try to get an equipment.i have to re-wear it to make it work.

    First time i log in it returns null until i re-wear it.

    ->Login handler
    ->Lobby handler
    ->onLoop()
    ->Equipment.getItems("something").interact("something"); ->returns null

    I pause the bot,i remove the "something" equipment and then i wear it.I resume the bot and it no longer returns null.
     
  6. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    Oh yeah, celestial fisher wont run either. I tried the lite version.
     
  7. Vichy

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    75
    Likes Received:
    11
    Celestial Hunter's working just swell :)
     
  8. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    874
    Iirc the equipment isn't updated on the fly like the inventory is, the tab has to be open for it to update.
    Also that last line should either throw a NPE or return true/false instead of returning null
     
  9. botmagic

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    6
    Yeah,it returns NPE :)

    The equipment tab is opened but the API can't find the equipment until i do what i mentioned above
     
  10. Savior

    Savior You'll float too

    Joined:
    Nov 17, 2014
    Messages:
    3,663
    Likes Received:
    1,510
    What was wrong with it?
     
  11. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    874
    Does the equipment tab in the Dev kit reinforce this?

    As far as I'm concerned, it's a client bug, and I dunno how to fix it properly, but I'm interested in finding out more about it :p
     
  12. botmagic

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    6
    I can find it in the dev toolkit,but:
    Bounds: null
    seems like that's the problem :)
     
  13. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    It just stands there doing nothing upon start, just like every other script bot
     
  14. Pulse

    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Mass Fighter was working fine, Alpha Magic wasn't.
     
  15. Defeat3d

    Defeat3d Prime Celestial

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    613
    Well, I'm running both RS3 and OSRS bots right now.
     
  16. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    What rs3 bot are you running if I may ask? I'll try and see if it works for me
     
  17. Defeat3d

    Defeat3d Prime Celestial

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    613
    Well, I'm not forcing you to pay me..

    [​IMG]
     
  18. Velozity

    Joined:
    Apr 6, 2015
    Messages:
    250
    Likes Received:
    18
    Well, I'll take that risk and if its not working then its got to be me lol
     
  19. Pulse

    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Getting this when I try to start Alpha Magic

    java.lang.NullPointerException
    at com.alpha.api.util.SettingsManager.lambda$loadSettings$83(SettingsManager.java:87)
    at com.alpha.api.util.SettingsManager$$Lambda$433/1236867924.accept(Unknown Source)
    at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp$OfRef.accept(Unknown Source)
    at java.util.stream.ReferencePipeline$2$1.accept(Unknown Source)
    at java.util.ArrayList$ArrayListSpliterator.forEachRemaining(Unknown Source)
    at java.util.stream.AbstractPipeline.copyInto(Unknown Source)
    at java.util.stream.AbstractPipeline.wrapAndCopyInto(Unknown Source)
    at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp.evaluateSequential(Unknown Source)
    at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp$OfRef.evaluateSequential(Unknown Source)
    at java.util.stream.AbstractPipeline.evaluate(Unknown Source)
    at java.util.stream.ReferencePipeline.forEach(Unknown Source)
    at com.alpha.api.util.SettingsManager.loadSettings(SettingsManager.java:74)
    at com.slashnhax.bots.alpha.alpha_magic.ui.AlphaMagicGUI.<init>(AlphaMagicGUI.java:35)
    at com.slashnhax.bots.alpha.alpha_magic.AlphaMagic.lambda$init$137(AlphaMagic.java:11)
    at com.slashnhax.bots.alpha.alpha_magic.AlphaMagic$$Lambda$418/1014843718.run(Unknown Source)
    at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$null$170(Unknown Source)
    at com.sun.javafx.application.PlatformImpl$$Lambda$55/505994169.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$runLater$171(Unknown Source)
    at com.sun.javafx.application.PlatformImpl$$Lambda$54/1650790840.run(Unknown Source)
    at com.sun.glass.ui.InvokeLaterDispatcher$Future.run(Unknown Source)
    at com.sun.glass.ui.win.WinApplication._runLoop(Native Method)
    at com.sun.glass.ui.win.WinApplication.lambda$null$145(Unknown Source)
    at com.sun.glass.ui.win.WinApplication$$Lambda$43/1532409725.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
     
  20. Defeat3d

    Defeat3d Prime Celestial

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    613
    I'll refund you if it doesn't work.
     

Share This Page

Loading...