Fabreze Motherlode Miner 2.0.6

Who knew Motherlode Mining would be such a breeze

  1. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    I recommend unlocking and using the upper levels as soon as you can as the lower levels face complex pathing issues which can cause the bot to get stuck every now and then which I'm developing a fix for but its not quite ready. I'm not sure if that is the issue you are describing or not though. Can you elaborate on the "clicks forward without doing it" part?
     
  2. Smiddy1488

    Joined:
    Nov 18, 2018
    Messages:
    50
    Likes Received:
    4
    Sorry if it was unclear. It doesn't seem to mine the rockfall and tries to click to it's next location resulting in it running elsewhere and getting trapped
     
  3. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    Still slightly confused, what do you mean it doesn't seem to mine the rockfall... is it not clicking on the rockfall at all or what's happening? What do you mean by click to it's next location? Like it clicks on another rockfall while it's still mining?
     
  4. p00pmasterx

    Joined:
    Dec 14, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Sometimes I find when I mine on the North setting, if the path from the water wheels are blocked, it tries to go around and gets stuck. Once this happens it just runs in a triangle
     
  5. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    A known issue, try and unlock the upper levels as this wont happen for those spots. I’m working on a fix for this but it will be a while before its finished.
     
  6. No Weiney

    Joined:
    Mar 30, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Terrific script bot. I will donate up to $10 if you will add an automatic break taker in to your script bot.
     
  7. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    Glad it's working well, I'm working on adding a break handler to all my currently released bots. A lite/premium pricing model will likely come with these additions!
     
  8. nljoey

    Joined:
    Jul 17, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Worked flawless before the update. After the update the bot sometimes glitches. Its strange cause most of the time it works and I cant find the trigger that makes the bot bug out. This is my latest log of the bot bugging and standing still at either the stairs or the ore deposit and retrieve box. Hope you can help me out, I love your bot (figuratively ;))
     

    Attached Files:

  9. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    Could you explain in detail what exactly is happening? From my understanding, you're saying it's failing to interact with objects? Does this happen every time after the update or only sometimes?
     
  10. nljoey

    Joined:
    Jul 17, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    it appeared to be a runemate-client problem, after the update the bot is working near perfection. Thanks for the response anyway(y)
     
    Fabreze likes this.
  11. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
  12. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
  13. MonsterMadness

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Stuck on lower levels north after full inv. struggeling with path, either clicking on same spot and not moving, or dont do anything.
    --- Double Post Merged, Jun 10, 2019, Original Post Date: Jun 10, 2019 ---
    Any update on this?
     
  14. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    not really as id have to rework the entire pathing which is a lot of hassle for a rare bug that is only present for the more inefficient option, id recommend just using the lite version for free until you unlock the upper levels which are bug free
    --- Double Post Merged, Jun 10, 2019 ---
    I've got some free time so I'll go ahead and take a look and try to just hack together something simple since it seems to be happening to a significant amount of users on the lower level.
     
  15. MonsterMadness

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    so the lite version is better on this issue? or?
     
  16. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
    No its just free, both suffer from the same bug but if you're using the bot on the lower levels you might as well use the Lite version since thats what its for, premium is for the afk option and upper levels
     
  17. Fabreze

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    202
    Likes Received:
    54
  18. nljoey

    Joined:
    Jul 17, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I used this bot a lot over the last couple of weeks. Today I received a temporary ban within the first 10 minutes of use. So be cautious that this bot can be detected.
     
    #58 nljoey, Jun 13, 2019
    Last edited: Jun 13, 2019

Share This Page

Loading...