Bug FAILED TO BIND CLIENT

Discussion in 'Client & Site Support' started by hiker90, May 16, 2019 at 3:43 AM.

  1. hiker90

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Updated runemate client and now i get failed to bind client cause of an exception?
     
  2. Flextroci

    Joined:
    Nov 2, 2018
    Messages:
    298
    Likes Received:
    63
    close rm and runescape and re-open?
     
  3. nathantkd

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    129
    Likes Received:
    25
    ive been getting this problem for over a week now, i didn't renew my supporter status until its sorted as i wasn't sure how long it would take me to come up with the fix.

    SO far I have tried all of the following and it hasn't worked (HOWEVER, it could work for other users):
    -Deled the Jagexcache folders:
    C:\USERhere\.jagex_Cache.32
    C:\.jagex_Cache.32
    C:\Users\nathan\jagexcache\jagexlauncher\bin


    Unstalled & reinstalled Java, Runemate & oldschool.
    1. Uninstall all 3 (delete cache first)
    2. Restart
    3. Reinstall all 3
    4. Restart again
    5. Done.

    None of those worked for me but they worked for me in the past when i encountered this problem. If anyone knows any other solutions or possible fixes please let me know.
     
  4. Bean.

    Joined:
    Dec 16, 2018
    Messages:
    59
    Likes Received:
    25
  5. nathantkd

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    129
    Likes Received:
    25
    i am still having this issue, i hope thye resolve it. please can a member of staff respond. tried everything!
     
  6. Bean.

    Joined:
    Dec 16, 2018
    Messages:
    59
    Likes Received:
    25
  7. nathantkd

    Joined:
    Mar 7, 2019
    Messages:
    129
    Likes Received:
    25
    ....
     

Share This Page

Loading...