Resolved Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException

Discussion in 'Client & Site Support' started by paulsniper19, May 1, 2016.

  1. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    --- Double Post Merged, May 1, 2016, Original Post Date: May 1, 2016 ---
    Java was installed by Runemate. So it can't be an issue with wrong version of java etc.

     
  2. Best Answer:
    Post #8 by paulsniper19, May 5, 2016
  3. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,272
    Likes Received:
    1,453
    Run as admin, should work as usual.
     
  4. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    Tried that...didn't work
     
  5. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,272
    Likes Received:
    1,453
    Go C;/Users/YourUser/RuneMate/logs, post most recent one please.
     
  6. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    [Debug] RuneMate Version: 2.0.12
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 10 x64
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    com.sun.tools.attach.AgentInitializationException: Agent JAR loaded but agent failed to initialize
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(if:162)
    at nul.IIIIIIiiIiII.const(yyb:273)
    at nul.iIiIIIiiiIII.run(zdc:90)
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    com.sun.tools.attach.AgentInitializationException: Agent JAR loaded but agent failed to initialize
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(if:162)
    at nul.IIIIIIiiIiII.const(yyb:273)
    at nul.iIiIIIiiiIII.run(zdc:90)
    --- Double Post Merged, May 1, 2016, Original Post Date: May 1, 2016 ---
    @Partyshanked ? Anything bro?
     
  7. nick6doeee

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    i have the same problem
     
  8. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,585
    Likes Received:
    931
    Try now, I uploaded a new version of the agent it's referring to.
     
  9. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    245
    Likes Received:
    30
    Sorry I didn't get a chance to update this post...I rectified the problem by running as administrator
     
  10. HauiSlayer

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  11. osrskevin

    Joined:
    Apr 14, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have the same problem; logs are added. Could someone help me out?
     

    Attached Files:

  12. kingalfie

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hey, i running into the same problems. I'm getting a AgentinitalizationException message when i try to start an instance. I am running as an admin and u using a 32bit java that RuneMate installed for me. Thank you.
     

Share This Page

Loading...