Resolved Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException

Discussion in 'Client & Site Support' started by paulsniper19, May 1, 2016.

  1. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    254
    Likes Received:
    30
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    --- Double Post Merged, May 1, 2016, Original Post Date: May 1, 2016 ---
    Java was installed by Runemate. So it can't be an issue with wrong version of java etc.

     
  2. Best Answer:
    Post #8 by paulsniper19, May 5, 2016
  3. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,325
    Likes Received:
    1,484
    Run as admin, should work as usual.
     
  4. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    254
    Likes Received:
    30
    Tried that...didn't work
     
  5. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,325
    Likes Received:
    1,484
    Go C;/Users/YourUser/RuneMate/logs, post most recent one please.
     
  6. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    254
    Likes Received:
    30
    [Debug] RuneMate Version: 2.0.12
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 10 x64
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    com.sun.tools.attach.AgentInitializationException: Agent JAR loaded but agent failed to initialize
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(if:162)
    at nul.IIIIIIiiIiII.const(yyb:273)
    at nul.iIiIIIiiiIII.run(zdc:90)
    Failed to bind to virtual machine because of a AgentInitializationException
    com.sun.tools.attach.AgentInitializationException: Agent JAR loaded but agent failed to initialize
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(if:162)
    at nul.IIIIIIiiIiII.const(yyb:273)
    at nul.iIiIIIiiiIII.run(zdc:90)
    --- Double Post Merged, May 1, 2016, Original Post Date: May 1, 2016 ---
    @Partyshanked ? Anything bro?
     
  7. nick6doeee

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    i have the same problem
     
  8. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    964
    Try now, I uploaded a new version of the agent it's referring to.
     
  9. paulsniper19

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    254
    Likes Received:
    30
    Sorry I didn't get a chance to update this post...I rectified the problem by running as administrator
     
  10. HauiSlayer

    Joined:
    Feb 21, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  11. osrskevin

    Joined:
    Apr 14, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have the same problem; logs are added. Could someone help me out?
     

    Attached Files:

  12. kingalfie

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hey, i running into the same problems. I'm getting a AgentinitalizationException message when i try to start an instance. I am running as an admin and u using a 32bit java that RuneMate installed for me. Thank you.
     
  13. jesse allomes

    Joined:
    Apr 2, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm getting failed to bind to the game client because of an AgentinitializationException, what does that mean?
     
  14. I 2-PAC I

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    Hi Party, I have messaged you guys and have put multiple posts up with no fix.

    This my most recent log, could you please help me? It's been almost two months trying to get this bot to work and I've already put funds in which I obv can't use..

    [Debug] Java Home: c:\users\manpr\onedrive\documents\runemate\jre
    [Debug] Java Version: 8u121 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Maximum Heap Size: 743MB
    [Debug] RuneMate Version: 2.83.3
    [Debug] Operating System: Windows 10 x64
    java.lang.InternalError: instrument library is missing in target VM
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(hs:14)
    at nul.IiiiIIiiIIiii.goto(ijc:29)
    at nul.IiiIIIiiIiIii.run(znc:207)
    Caused by: com.sun.tools.attach.AgentLoadException: Failed to load agent library
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.execute(os:114)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(hs:38)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(hs:216)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(hs:18)
    ... 2 more

    Thank you.
     
  15. Derk

    Derk 12 year old normie

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    2,429
    Likes Received:
    893
    Your java seems to be installed on OneDrive, move it to an actual harddrive.
     
  16. SliderGang

    Joined:
    May 9, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm getting the same problem can someone help me?
     
  17. CuppaJava

    CuppaJava One RS account gets banned? Make two more.

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    125
    Likes Received:
    16
    Gonna need to provide more info before you get any help at all m8
     
  18. katten

    Joined:
    Jan 28, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    But hey. Its not like 50 other post of this error have some info..
     
  19. CuppaJava

    CuppaJava One RS account gets banned? Make two more.

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    125
    Likes Received:
    16
    He/you don't have to take my advice. The reason I said to post more info is because A. This error message isn't always caused by the same problem, so we need more info to find out what input to give and more importantly B. Show you've put any effort in to fix it before you get spoonfed information.

    People are more likely to help if you say what you've tried and what exactly is the situation. Not just "hey I'm getting this generic catch all error message what do".

    It's in your own best interest to post more specific info. I don't care if you do.
     

Share This Page

Loading...