Bug " Failed to bind to virtual Machine because of a IOexception '

Discussion in 'Client & Site Support' started by LetStep, May 10, 2016.

  1. LetStep

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i keep getting a message when i try to use a bot saying " Failed to bind to virtual Machine because of a IOexception '
     
  2. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    Go to your logs at %userprofile%/RuneMate/logs and find and post the relevant log please.
     
  3. LetStep

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    its empty
     
  4. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    Even after you close the RuneMate client?
     
  5. LetStep

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes, nothing is there
    --- Double Post Merged, May 10, 2016, Original Post Date: May 10, 2016 ---
    [Debug] RuneMate Version: 2.1.3
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    May 11, 2016 4:24:56 AM java.util.prefs.WindowsPreferences <init>
    WARNING: Could not open/create prefs root node Software\JavaSoft\Prefs at root 0x80000002. Windows RegCreateKeyEx(...) returned error code 5.
     
  6. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    There should be more than that tbh, maybe try posting the oldest one?
     
  7. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,232
    Likes Received:
    1,446
    Run the Spectre exe as admin.
    --- Double Post Merged, May 10, 2016, Original Post Date: May 10, 2016 ---
    No I didn't read the shoutbox.
     
  8. LetStep

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    [Debug] RuneMate Version: 2.1.3
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    Attempting to start official client. If it does not open shortly please do so manually.
    Checking for a new game instance every second for two minutes or until one is found.
    Found a new game instance after 3 seconds.
    Failed to bind to virtual machine because of a IOException
    java.io.IOException: no such process
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.openProcess(Native Method)
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.<init>(xo:71)
    at sun.tools.attach.WindowsAttachProvider.attachVirtualMachine(fm:276)
    at com.sun.tools.attach.spi.AttachProvider.attachVirtualMachine(ne:111)
    at com.sun.tools.attach.VirtualMachine.attach(zl:95)
    at nul.iiiiiIiiIIIi.catch(azb:121)
    at nul.IiiiiIiiIIii.run(yzb:128)
     
  9. Jourikoks

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    57
    Likes Received:
    9
    I had a few days ago also that problem. But after updating my Java it was fixed. So maybe you could check if there is a new version of your Java avaible. It worked at least on my Pc
     
  10. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    No such process hey... Very strange.
    @Vaped any idea?
     

Share This Page

Loading...