Bug Help please

Discussion in 'Developer Support' started by whitlock, Oct 8, 2015.

  1. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    I am getting this error when I go to refresh my script bot and I cannot get my script bot to show up

    upload_2015-10-7_23-5-25.png
     
  2. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    820
    Your manifest is incorrect. If you post your manifest then I can tell you what's wrong with it.
     
  3. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
  4. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    820
    <game-type>RS3</game-type>
    not
    <game>RS3</game>
     
    proxi likes this.
  5. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    Changed it to <game-type>RS3</game-type> nothing happened
     
  6. DrewChrist

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    3
    I'm still having the same issue, and my manifest is correct.
     
  7. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    820
    try making Firemaking all caps, so "FIREMAKING", and true all lower case, so "true"
     
    proxi likes this.
  8. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    okay
    --- Double Post Merged, Oct 20, 2015, Original Post Date: Oct 20, 2015 ---
    Did not work
     
  9. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    1,039
    Post your updated manifest. Also consider joining Developer Chat so we can help you better.
     
  10. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    I have joined Developer Chat can't really get any help on there I re installed intellij and redid everything I'll repost pics in a few
    --- Double Post Merged, Oct 20, 2015, Original Post Date: Oct 20, 2015 ---
    Updated Manifest
    [​IMG]
     
  11. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    1,039
  12. whitlock

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    it generates the manifest I can run it in development mode or in regular mode for running scripts bots I copy and paste the manifest into my manifest and it still does not show up but the manifest generators do
     

Share This Page

Loading...