Resolved I cant open it , because of update.

Discussion in 'Client & Site Support' started by nightrow, Jun 22, 2016.

Tags:
  1. nightrow

    Joined:
    Jun 19, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    The new update is out and now i cant open it ,it says that its missing 1 or is outdated cloud resource!
     
  2. chris121

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    657
    Likes Received:
    108
  3. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,393
    Likes Received:
    682
    We're aware and a fix is on its way. In the future when there's an issue like this please have a quick look in the shoutbox first to see if a staff member has been talking about it, if not then continue to make the thread.
    --- Double Post Merged, Jun 22, 2016, Original Post Date: Jun 22, 2016 ---
    This issue has been resolved.
     
    nightrow and chris121 like this.

Share This Page

Loading...