Bug Instrument library is missing in target VM

Discussion in 'Client & Site Support' started by simqly, Apr 23, 2016.

  1. simqly

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    So, whenever I try and use runemate, I first of get the AgentInitializationException error, but I can bypass that by starting a runescape client myself.
    When I choose a bot, account and game window, I click run instance and the button is then greyed out, I get the following log error.

    [Debug] RuneMate Version: 2.0.5
    [Debug] Java Version: 8u77 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    java.lang.InternalError: instrument library is missing in target VM
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(fh:13)
    at nul.IiiIIIiIIIii.null(jjc:170)
    at nul.IiIiIIiIiIiI.run(wbc:216)
    Caused by: com.sun.tools.attach.AgentLoadException: Failed to load agent library
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.execute(ck:145)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(fh:43)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(fh:204)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(fh:170)
    ... 2 more

    My PC specs are shown below
    [​IMG]

    I've not heard of anyone else with the error, so I'm not really sure what it could be, or if it's common
    Help would be appreciated, thanks
     
  2. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,788
    Likes Received:
    739
    @Cloud
     
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,302
    Likes Received:
    735
    It's actually the same underlying issue.
     

Share This Page

Loading...