Resolved Lodestone activation issues...

Discussion in 'Client & Site Support' started by Eagles13, Sep 28, 2014.

  1. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    617
    Likes Received:
    180
    Firstly,

    Code (Text):
    1. Lodestone.BANDIT_CAMP.teleport();
    Seems to have no effect whatsoever even with the Lodestone interface visible.

    Secndly,
    Code (Text):
    1. Lodestone.BANDIT_CAMP.isActivated()
    Always returns false even on accounts with the said lodestone active.
     
  2. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    617
    Likes Received:
    180
    Arbi told me to tag you @Cloud
     
  3. frazboyz

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Messages:
    338
    Likes Received:
    55
    The falador teleport works. Does it open the lodestone window?
     
  4. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    617
    Likes Received:
    180
    Please see:
     
  5. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,575
    Likes Received:
    930
    The first one returns false because of number two. See if Lunar Isle and Bandit Camp are switched.
     
  6. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    617
    Likes Received:
    180
    Neither seem to work.
     
  7. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,575
    Likes Received:
    930
    Well I will need an account to do some testing and investigate why it's not working.
     
  8. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,561
    Likes Received:
    1,087
    You have mine...
     
  9. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,575
    Likes Received:
    930
    ...Last time I checked you didn't have all the lodestones (Prifiddinas ;))
     

Share This Page

Loading...