Resolved Looks like you've reached your limit

Discussion in 'Client & Site Support' started by Nick Briones, Sep 22, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nick Briones

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Looks like you've reached your limit of 2 bot instances .
    Uh... I only have 1 bot and this error has kept occuring.
    I have deleted and re downloaded runemate and restarted it... Nothing seems to work.

    Another thing to add, by some reason when I do the fletching bot in Darkscape, the client doesnt seem to detect any items and considers all my resources are exausted ._ .

    Another thing, all of a sudden after an update of the bot, my bot can no longer bank :L ......... Please assist asap

     
    #1 Nick Briones, Sep 22, 2015
    Last edited: Sep 22, 2015
  2. Best Answer:
    Post #3 by Arbiter, Sep 22, 2015
  3. Logan Connolly

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Im having the same issue:(
     
  4. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,431
    Likes Received:
    1,008
    Should all be resolved. Please start a new thread with any issues that are persisting after a client restart.
     
  5. homy1122

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I still get it probably once a week...
     
  6. Party

    Party The Favourite

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    1,805
    Likes Received:
    627
    Thread was answered Sept 23rd, please do not necro posts.

    This issue is caused when instances are ended prematurely (Xing out of client, crashes etc), and can take up to 30 minutes to self-resolve.
     
    SuperBotter likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...