Bug MacOS AgentLoadException

Discussion in 'Client & Site Support' started by braidon, Jul 8, 2020.

  1. braidon

    Joined:
    Jul 8, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    the RuneMate installer doesn't seem to be working, I've searched the forum and found other people have been having the same issue, I managed to open up the spectre only once opening it in .jar but now can't seem to find it. but when I did have it open I couldn't manage to run any scripts bots after I had set it up with my account details and such, so I open the client, chose what script bot I wanted, and then it kept on giving me the error code AgentLoadException, so I did some google searches and checked the forums and I couldn't exactly find anything that would help get by it

    has anyone actually managed to get around this issue ?

    I forgot I also tried going into the info.plist to get rid of the one line that is
    <string>-Djava.system.class.loader=app.systemclassloader</string>
    but it doesn't let me replace it unless its a duplicated version and I don't think it saves and gets rid of the original version
     
    #1 braidon, Jul 8, 2020
    Last edited: Jul 8, 2020
  2. johnbie

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I have same issue please help
     
  3. Wuhann Clan

    Joined:
    Sep 16, 2020
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1

Share This Page

Loading...