Memory leak

Discussion in 'Client & Site Support' started by coolie, Jan 8, 2015.

  1. coolie

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    90
    Likes Received:
    4
    Is the memory leak already fixed or the script bot is stopping for me only ?
     
  2. Falixus

    Falixus Guest

  3. Nutt

    Joined:
    Dec 16, 2014
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    same problem !

    Can't use CPdivination .
    when i start the script bot it just start lagging :s
     
  4. veshonk

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Yea theres a bad memory leak in the client itself
     
    slash likes this.
  5. sik khunt

    Joined:
    Jan 18, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have the same problem whe I start a script bot it lags that bad I have to go back to proper client
     
  6. coolie

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    90
    Likes Received:
    4
    Are the gonna fix it? or....?
     
  7. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,037
    Likes Received:
    602
    The memory leak is gradual and shouldn't cause such problems. It means over time the ram that the client uses will slowly increase. Have you tried a different scipt? How much ram do you have? And yes they're going to fix it. It's just been tought to pinpoint the exact cause of it.
     

Share This Page

Loading...