Resolved Memory leaks?

Discussion in 'Client & Site Support' started by Factionless, Mar 1, 2015.

  1. Factionless

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    216
    Likes Received:
    55
    For as long as I've been using this program, there's been large memory leaks, I looked back at my processes today wondering why my laptop wasn't performing well, and saw that it's using 2GB and I got concerned. So is there any explanations?
    (I have a fairly decent laptop which usually never lags for anything.)
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Cloud, Mar 1, 2015
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,323
    Likes Received:
    754
    It's a long standing, well known look that is poorly understood at this point in time. Previous attempts to resolve it have only left us more confused.
     
  4. Factionless

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    216
    Likes Received:
    55
    Would it have anything to do with grabbing the scripts bots from the bot store?
     
  5. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,323
    Likes Received:
    754
    It would not.
     

Share This Page

Loading...