Resolved NPE using the -bot and -account argument

Discussion in 'Client & Site Support' started by erickho1234, Dec 7, 2014.

  1. erickho1234

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Exception in thread "Bot-Dice.RS Bond Deliver" (03:01:31) java.lang.NullPointerE
    xception
    (03:01:31) at a.wj.run(hjb:66)

    It only happens when i try to use it with the -bot and -account argument. I can start the script bot fine with the script bot selector
     
  2. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,518
    Likes Received:
    890
    Two things, can I have the full stacktrace (use code tags) and when does the exception occur?
     
  3. erickho1234

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Code (Text):
    1. (01:29:17) Failed to load biometric: mouse_fire_delay.bio
    2. (01:29:17) Failed to load biometric: pre_click_delay.bio
    3. (01:29:17) Failed to load biometric: click_length.bio
    4. (01:29:17) Failed to load biometric: mouse_ppm.bio
    5. (01:29:17) Failed to load biometric: mouse_inefficiency.bio
    6. Exception in thread "Bot-Dice.RS Bond Deliver" (01:29:18) java.lang.NullPointerE
    7. xception
    8. (01:29:18)      at a.wj.run(hjb:66)
    9.  

    That is literally all that I get when it occurs. It occurs sometime when runemate is loaded up and RS is loading. It only happens with the account and bot argument.
     
  4. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,518
    Likes Received:
    890
    Fixed for the next release.
     
    erickho1234 likes this.
  5. erickho1234

    Joined:
    Apr 23, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I am posting to confirm that the issue has been resolved, thank you @Cloud
     

Share This Page

Loading...