Ray's Wealth Evaluator [Deleted]

Discussion in 'Bot Support & Feedback' started by Philosobyte, Dec 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    #1 Philosobyte, Dec 22, 2014
    Last edited by a moderator: Apr 18, 2016
  2. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    For some reason, the update didn't show textually on the forum or botstore, but has been applied to the actual bot.
    Added inventory functionality.
     
  3. Ozzy

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    504
    Likes Received:
    159
    I believe update posts only occur when you change the version number, congrats on the release.
     
  4. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    1,066
    In order to have a notification generated for version update you have to change/increment the version in your manifest. Otherwise it's treated as a hidden update.
     
  5. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    Thanks Ozzy!
    I thought I did (to 0.6, up from 0.5), but I changed the location of the manifest in my SVN. That might have tripped it up somehow?
     
  6. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    1,066
    Shouldn't cause an issue at all. Pay extra attention to it next time you push and we'll take a look if it's still an issue.
     
  7. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    #7 Philosobyte, Dec 31, 2014
    Last edited: Dec 31, 2014
  8. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
  9. alkimista

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    383
    Likes Received:
    19
    @Arbiter Outdated, not uploaded from months, not working
     
  10. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    Repushed and working on the Bot Store for me. Can someone confirm that this works now? (along with Headless Arrows)
     
  11. kazemanie

    kazemanie Staff

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    525
    Worked for me - evaluated all tradeable items in bank and displayed an end total.
     
    Philosobyte likes this.
  12. Philosobyte

    Joined:
    Dec 18, 2014
    Messages:
    398
    Likes Received:
    78
    This resource has been removed and is no longer available for download.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...