Resolved RS3 issue

Discussion in 'Client & Site Support' started by dayzandnightz, Jun 12, 2015.

  1. dayzandnightz

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    i download the game and then no log in appers what does that mean?

     
  2. Best Answer:
    Post #7 by skrall, Jun 14, 2015
  3. mcjagger

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Thats a runescape client glitch not a runemate glitch.
     
  4. dayzandnightz

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    is there a way to fix that also it does happen with the runemate client
     
  5. mcjagger

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Not that I know of, I've just seen people encountering it on Reddit.
     
  6. kristiaan

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    195
    Delete the jagex cache file :)
     
  7. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    617
    Likes Received:
    180
    I've had this. If you click the graphics options button, and then close graphics options, the login box appears, at least for me.
     
  8. skrall

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    541
    Likes Received:
    132
    I solved this by resetting the graphics to minimum
     

Share This Page

Loading...