Resolved Runemate Is Failing To Retrieve Action List

Discussion in 'Developer Support' started by Stopper Blocker, May 6, 2016.

  1. Stopper Blocker

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    17
    The latest update is causing a problem for my bot: (GameObject).getDefinition().getActions() returns an empty list ([]) in Alkharid Agility Course rooftop @ the "Zip line" game-object. It should be returning: ["Teeth-grip "].

    Is anyone else experiencing any similar issues?

     
  2. Best Answer:
    Post #3 by Stopper Blocker, May 11, 2016
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    738
    Wouldn't make sense for it to be on our end.
     
  4. Stopper Blocker

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    17
    It's retrieving the object but it's not getting the "correct" action list. I'll keep playing around with it. I may have overlooked something.
    --- Double Post Merged, May 11, 2016, Original Post Date: May 6, 2016 ---
    Just to give this thread closure, the reason was that the GameObject query was returning two "Zip-line" GameObjects: one decoration with no listed actions and the other one with actions. I simply account for this in my bot, now.


    Thanks for the response @Vaped, this thread may be closed :)
     
  5. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    403
    @Stopper Blocker
    You and I are having the same problem! This is new too! It seems to only happen sometimes, but it is definitely a new issue! @Vaped Please make sure this is not something on your end, as this problem did not exist until recently, and it showed up in both our bots with the new update.
     
  6. Stopper Blocker

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    17
    @awesome123man

    This is definitely a new issue. I am not sure if this is a Runescape bug or a Runemate bug. In any case, to fix this issue, I just check if there are actions attributed to some GameObject in the Al-Kharid Agility Course.
     
    awesome123man likes this.
  7. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,788
    Likes Received:
    740
    You can specify actions in your query to make sure that you always get the correct one.
     

Share This Page

Loading...