Resolved Runemate Not Loading Up

Discussion in 'Client & Site Support' started by Devimus, Nov 12, 2015.

  1. Devimus

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    The Update _ Runemate box comes up then nothing happens after that, no prompt for update, even tried to uninstall to reinstall but that wont remove Runemate, anyone who can help?
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,539
    Likes Received:
    1,056
  3. Devimus

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have done that but now I Runemate wont open at all, I double click on it and it doesnt load but appears on my Task Manager, doesnt show on my main desktop
     
  4. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,539
    Likes Received:
    1,056
    Redownload and reinstall manually.
     
  5. Devimus

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks for the reply, again I have done that, and it still doesnt run and show on my desktop
    --- Double Post Merged, Nov 13, 2015, Original Post Date: Nov 13, 2015 ---
    And also doesnt show in my task manager.
     
  6. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,539
    Likes Received:
    1,056
    How recently? We made an update around the time of my previous post. Thus the redownload.
     
  7. Devimus

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I done literally about 20 minutes ago
     

Share This Page

Loading...