Resolved Running Darkscape Crashes at World Load

Discussion in 'Client & Site Support' started by jake smoak, Nov 4, 2015.

  1. jake smoak

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    [​IMG]
    So I am super user and ran it for the first time and then I get BotBlocked

     
  2. Best Answer:
    Post #4 by Arbiter, Nov 4, 2015
  3. Microsoft

    Joined:
    Apr 19, 2015
    Messages:
    480
    Likes Received:
    87
  4. jake smoak

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    OSRS is definitely working though
     
  5. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,544
    Likes Received:
    1,060
    Likely related to existing Ubuntu bug. Try a "sudo apt-get update" and a "sudo apt-get upgrade" and a restart to see if updating your software packages fixes it.
     
  6. jake smoak

    Joined:
    Jun 14, 2015
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    yeah it's probably a bug huh... did the updates still got crapped on
     
  7. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,544
    Likes Received:
    1,060

Share This Page

Loading...