Question Slower Mouse

Discussion in 'Client & Site Support' started by Natfoth, Jul 18, 2015.

  1. Natfoth

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    3
    Heya, ive been working on making my own scripts bots as I really enjoy it. But I was wondering, is there a way to slow down the mouse even more then the mouse multiplier in the settings. Even when its set to 0.5 it still instantly moves from one side of the screen to the other side, and setting the mouse speed in the code doesnt seem to affect it either.

    Thanks,
    Natfoth
     
  2. kristiaan

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,179
    Likes Received:
    194
    That is weird, since there are scripts bots here who have implemented this :O
    @Aidden
     
  3. Natfoth

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    3
    I have tried this "Mouse.setSpeedMultiplier(0.1);" and I am mining tin in Lumbridge swamp. It will click to start mining then when it goes to hover it just blinks straight to the other one.

    However I have noticed if it only has to move a few pixels ( within 20ish) then it will go and look nice.

    There seems to be more issues though, when using some other bots and its just doing a webwalk to get somewhere the mouse goes very crazy and is all over the place.

    Here is an example, this one isnt as crazy but its still bad.

    [​IMG]
     
    #3 Natfoth, Jul 18, 2015
    Last edited: Jul 18, 2015
  4. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    729
    Play legit in the client and it will gradually adapt your mouse movement speed.
     
  5. Natfoth

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    3
    ah ok. Is that in any of the faqs? Also is it based on character or all?
     
  6. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    729
    I'm not sure if it's documented anywhere or not, and it's based on your runemate account, not individual characters.
     
  7. kristiaan

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,179
    Likes Received:
    194
    Yes @Natfoth do this please :D
    The more you play legit the more the client will start thinking like you :)
    I advice you to play like 20min per day legit :)
     
  8. Reazons

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Sorry for the massive late bump, but if I consistently keep switching between skill tabs will RuneMate implement this while scripting?
     
  9. Microsoft

    Joined:
    Apr 19, 2015
    Messages:
    480
    Likes Received:
    87
    No.
    It'll only change the way your mouse moves from one point to another.
    It does not customize the bots by that much.
    Correct me if I'm wrong @Arbiter :p
     
  10. vipertrek79

    Joined:
    Feb 27, 2015
    Messages:
    580
    Likes Received:
    74
    Nah you're correct. Some bots' antiban include checking of skills, moving mouse offscreen for X amount of time, missclicking on purpose etc.
     
    Microsoft likes this.

Share This Page

Loading...