Resolved So laggy?

Discussion in 'Client & Site Support' started by Conzo, Jul 26, 2015.

  1. Conzo

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Literally whenever i run Runemate it's just not playable because of the lag yet on Runescape i can play fullscreen HD the lot..

    Anyone know why because i really wanna use this bot site :p
     
  2. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,585
    Likes Received:
    931
    We do have higher requirements than the official client because of various background tasks but simply use low graphics settings and keep your client at a small size and it should be fine.
     
  3. Conzo

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yeah like i'm using that but still quite laggy soon as i run a script bot!
     
  4. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,585
    Likes Received:
    931
    If the lag doesn't start until you run a bot, than it could be the bot that's causing high cpu usage. Try some others.
     
  5. Conzo

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Okay then thanks will try it out.
     

Share This Page

Loading...