Resolved TFA reauth gametype changes

Discussion in 'Client & Site Support' started by Aidden, Jan 24, 2015.

  1. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    712
    When i get asked to enter my tfa in the client, it doesn't seem to keep the paramaters set in the .bat file
    I just opened my osrs run.bat and it switched the game style to rs3 (the last game i played) and asked for my auth. It seems to remember the username but not the password or the game type.

    @Cloud @Arbiter
     
  2. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    893
    It's stored as a cookie and shouldn't have anything to do with the batch file that it's started from.
     
  3. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    712
    I mean when i run my osrs .bat and it asks for my auth, the username is filled but the password is blank and the game type will be set to rs3 instead of osrs as specified in the .bat. This happens to me all the time.
     
  4. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    893
    Oh, now I understand what you're saying. That's a small bug but when I get some free time I'll try to take care of it.
     
  5. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    712
    Thanks :)
     
  6. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    712
    Hmm and sometimes it sets it to osrs when i use my rs3 .bat
     
  7. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    893
    It's just using the last manually selected value.
     
  8. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    893
    Fixed for the next release.
     
  9. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    712
    The thing is, the last selected value was rs3 when that happened...
     

Share This Page

Loading...