Resolved The bot doesn't run

Discussion in 'Client & Site Support' started by DmkTheBot, Sep 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I runt he bot, and when I press to open the client , it doesn't work anything !.
    --- Double Post Merged, Sep 16, 2016, Original Post Date: Sep 16, 2016 ---
    Imgur: The most awesome images on the Internet

     
  2. Best Answer:
    Post #6 by Derk, Sep 16, 2016
  3. The bot doesn't overlay the client in a visual aspect. Your information of the bot will be in Spectre itself. This means you can only see if the bot is running based on automated actions it makes in the client. Just keep your mouse of the RuneScape window and you should see stuff happening.
     
  4. I do keep it . nothing happens still same thing. I don't get it.
     
  5. Did you do the 3 steps required to run a bot? Pick a bot, select an account, select a client. If you did all those 3 and you press run you should either start right away or you have to fill out some stuff in the spectre window.
     
  6. no spectre window appears, only client.
    --- Double Post Merged, Sep 16, 2016, Original Post Date: Sep 16, 2016 ---
    Imgur: The most awesome images on the Internet this is how it looks but nothing happens in the client.
     
  7. Spectre window is the black screen behind your RuneScape client.
    --- Double Post Merged, Sep 16, 2016, Original Post Date: Sep 16, 2016 ---
    You have to click start instance.
     
  8. now it works done. thanks.
     
    Derk likes this.
  9. Oh and maxi tutorial island is broken.
     
    Party likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...