Question This is killin My Pc

Discussion in 'Client & Site Support' started by tafani, Jun 26, 2016.

  1. tafani

    tafani I BOT RS3

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    343
    Likes Received:
    71
  2. Mmaaikel

    Joined:
    Mar 11, 2014
    Messages:
    199
    Likes Received:
    34
    Wish I knew [​IMG]
     
  3. Xanduney

    Joined:
    May 5, 2015
    Messages:
    210
    Likes Received:
    15
    [​IMG]

    I honestly dont know how you got your runemnate usage so low xD
     
  4. kazemanie

    kazemanie *The Actual Favourite*

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    345
    Depends on the bot you are running. That alone can change usage by a lot.
     
  5. dankjedavi

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Do you call that killing? lol
    [​IMG]
     
  6. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,363
    Likes Received:
    678
    Would help to know your specs.
    --- Double Post Merged, Jun 26, 2016, Original Post Date: Jun 26, 2016 ---
    And a usage picture of before you start any bots.
     
  7. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,525
    Likes Received:
    1,041
    Try increasing the RAM limit for RuneScape and RuneMate. This can potentially lower your CPU usage.
     

Share This Page

Loading...