Resolved Unable to resolve field component of Client.experienceTable

Discussion in 'Developer Support' started by Aidden, Feb 15, 2016.

  1. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,032
    Likes Received:
    602
    Not sure what causes this one to pop up but it does, usually prints twice in a row. @Cloud

     
  2. Best Answer:
    Post #4 by Cloud, Feb 15, 2016
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,302
    Likes Received:
    735
    RS3 or OSRS?
     
  4. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,032
    Likes Received:
    602
    Rs3

    Sent from my HUAWEI G7-L02 using Tapatalk
     
  5. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,302
    Likes Received:
    735
    I assume you're calling Skills.getExperienceAt, getExperienceToNextLevel, or getExperienceToNextLevelAsPercent?
    --- Double Post Merged, Feb 15, 2016, Original Post Date: Feb 15, 2016 ---
    Should be patched in the latest release.
     
  6. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,032
    Likes Received:
    602
    Yeah i was calling getExperienceAt(99)
     

Share This Page

Loading...