VisualRM [DEV] 1.2.1.0

Visual RM - Free version

  1. Ebolaman1991

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Will try to reinstall everything then. Java/Redists Runemate etc.
     
  2. Throwawayaccount

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    30
    Likes Received:
    4
    The dev hasn't said anything in a while but it was updated today with a timer on it, is this the doing of the runemate admins? Anyways to whoever it was, thank you.
     
  3. Offrico

    Joined:
    Nov 22, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Wondering if anyone can help me? I'm looking to click an interface. the buy all planks picture at the sawmill. I have no idea how to go about it? I was wondering if I could get a click in a set rectangle area because that window doesn't move and it'll always be in the same location.

    Anyone got any tips here?
     
  4. Marcules

    Joined:
    Jan 1, 2019
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    You have to play with interface conditions. I think there's a visualrm smithing guide on youtube that may be of use to you. Very similar situation.
     
    Offrico likes this.
  5. Offrico

    Joined:
    Nov 22, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Yes!
    This is what I thought it would be! Going to implement it! :)
     
  6. AllanDester2

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hello, can someone help me? I have a bot already created and works fine, but I was told that each time there is update it, someone you can explain to me that you updated and how is it updated? thank you.
     
  7. Ebolaman1991

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    #1587 Ebolaman1991, Mar 21, 2020
    Last edited: Mar 21, 2020
  8. Marcules

    Joined:
    Jan 1, 2019
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    Add World 404 and 407 please.
    There's no withdraw-1 option or X for that matter.
    Withdraw-all is a problem when there's only 1 item remaining.
    Disable 'deposit-all' option broken..
    Even if "withdraw-all' is selected within the bank interface, will still right-click to 'withdraw-all'
    I get a 'Your bank is out of presets' AFTER it actually does what it's suppose to do.. I don't get it, it has the item, withdrew it and throws a code after. I'm trying to work around these problems but I'm running out of options! *EDIT: it might have something to do with the rune pouch, or rune quantity in general.
     
    #1588 Marcules, Mar 22, 2020
    Last edited: Mar 22, 2020
  9. Throwawayaccount

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    30
    Likes Received:
    4
    Upon 6 hour log, the bot does not relog, this is important for the stop function of my bot. If it gets 6 hour logged it will just continue to run the bot on the login screen which isn't fair as that costs money for nothing.

    Edit: Just put a timer to stop the bot just before 6 hours.
     
    #1589 Throwawayaccount, Mar 25, 2020
    Last edited: Mar 25, 2020
  10. Lighter

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Has anyone had any luck with making runecrafting pouches work properly? I notice none of the RC bots in the repository work.

    P.S. I accidentally left the VisualRM Discord, could someone re-invite?
     
  11. kickpointy

    Joined:
    Jan 1, 2019
    Messages:
    81
    Likes Received:
    17
    Where do you see the total runtime for your current instance? I swear I've looked everywhere and can't find it lol.

    I know there's a countdown timer but I'm wondering for that bot version not the dev version
    --- Double Post Merged, May 6, 2020, Original Post Date: Apr 29, 2020 ---
    Can't get any of the RC bots to work, how unfortunate. Was so stoked to finally find a blood RC bot
     
  12. i bot2

    Joined:
    Feb 20, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi looking for someone to help run me thru on how this works i just want to make a simple steelbar/cannon ball maker it would take out 9 iron ore/18coal ore and keep ammo mold in inventory at all times to make the cannon balls after in port phasmatys thanks :)
     

Share This Page

Loading...