Ironman **WORKING** fletcher bot

Discussion in 'Bot Requests' started by memeking420, Oct 26, 2015.

  1. memeking420

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    11
    all the current ones either stop working halfway through because they right click nothing and the only thing available is cancel, or they left click every single bow for the fletcher interface

    basically they suck

    can we get a good one
     
  2. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,964
    Likes Received:
    871
    Have you posted on any of the existed ones and made them aware of these issues?
     
  3. vipertrek79

    Joined:
    Feb 27, 2015
    Messages:
    577
    Likes Received:
    74
    I know for a fact Alpha fletcher works on DS. I'm sure the others do as well. I'm not sure what your issue is, but maybe explain it a bit more, it's not the bots fault :D
     
  4. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,473
    Likes Received:
    712
    Next time, post a bug report on the bot thread instead of making a separate thread to request a new bot. Also, the cancel menu should be handled by the client, not the bot, making it a client bug and should be in its own bug report thread in the client support section.

    Now. As for the left clicking every bow, have you tried enabling the make x progress interface in your runescape settings? That's more than likely the reason for this.
     
  5. Twinki

    Joined:
    Sep 30, 2015
    Messages:
    86
    Likes Received:
    9
    It doesn't, I've had to use

    if(Menu.isOpen())
    Menu.close();

    To fix it. My divination script bot kept getting stuck in the menu until it auto-logged and logged back in. After using the code above before any interaction, it doesn't get stuck.
     
  6. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,473
    Likes Received:
    712
    ... I'm saying that the client needs to handle it so report it as a client bug...
     
  7. Twinki

    Joined:
    Sep 30, 2015
    Messages:
    86
    Likes Received:
    9
    Was just confirming it doesn't seem to work.
     
  8. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,473
    Likes Received:
    712
    Lol obviously. I'm saying it needs to be reported as a client bug so it can be fixed. It's not up to the bot developer to fix that.
     

Share This Page

Loading...