Resolved Acces denied

Discussion in 'Client & Site Support' started by mrmocroboy, May 17, 2016.

  1. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
  2. Best Answer:
    Post #15 by mrmocroboy, May 19, 2016
  3. Party

    Party The Favourite

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    2,372
    Likes Received:
    985
    Can you elaborate please (your operating system, when this error happens etc).
    --- Double Post Merged, May 17, 2016, Original Post Date: May 17, 2016 ---
    By that I mean:

    What version of Windows (or OSX or Linux)?
    What are you trying to do when the problem happens?
    What can you see when the problem happens?
     
  4. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    What version of Windows (or OSX or Linux)? Windows 10
    What are you trying to do when the problem happens? I'm trying to run the bot ofcourse :p
    What can you see when the problem happens? Notification: 'Toegang geweigerd' that means 'Acces Denied'
     
  5. Party

    Party The Favourite

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    2,372
    Likes Received:
    985
    By that I mean, are you trying to:
    A. Start a RuneScape client
    B. Start an instance (pressing "Start Instance")
    C. Something else
     
  6. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    B. Start an instance (pressing)
     
  7. Party

    Party The Favourite

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    2,372
    Likes Received:
    985
    Alright thanks for the info, I'll tag in @Arbiter to see if he can shed some light on the issue.

    In the meantime try running to program as Administrator:

    [​IMG]
     
  8. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Okay thanks :) I already did that but I will wait for an answer :D
     
  9. Serene

    Serene ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    919
    Likes Received:
    194
    Same thing happened to me. Make sure you installed as an admin as well, and make sure the compatibility is set.
     
  10. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,522
    Likes Received:
    1,039
  11. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    How long will this take because I want to use the bot :p again
     
  12. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,522
    Likes Received:
    1,039
    Try uninstalling all versions of Java you have on your computer. Then restart, download the RuneMate installer, and just run it. It should download exactly what Java it needs and run from there. Please report your results.
     
  13. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    @Arbiter
    It is still not working I got again Acces Denied
     
  14. trotsesoesie

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    5
    [​IMG]
    This needs to be turned off then it will work :D
     
  15. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,522
    Likes Received:
    1,039
    Which option specifically? Can you confirm you had the Access Denied issue and this resolved it?
     
  16. mrmocroboy

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    @Arbiter The option: "Use decorated window" is the problem it has to be turned off. And @trotsesoesie is right Thanks man. It is resolved :)
     
    Arbiter likes this.
  17. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,522
    Likes Received:
    1,039
    Failed to reproduce on my local machine, but at least we now have a solution for the few people having this issue. Thanks.
     

Share This Page

Loading...