Resolved Action bar bug

Discussion in 'Client & Site Support' started by U turn, Mar 3, 2015.

  1. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    @Cloud scripts bots that use the action bar suddenly all got this bug in which they minimize and maximize the action bar for some reason
     
  2. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    729
    This has been reported in the past however without a developer experiencing the issue I cannot resolve it. It doesn't seem to happen to very many people.
     
  3. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    oh so there is no fixes for it at all :/ guess its a sign to stop botting
     
  4. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,779
    Likes Received:
    733
    I can teamviewer in and debug it a bit to try to give @Cloud more information about it.
     
  5. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    @SlashnHax sure when do u wanna tv
    --- Double Post Merged, Mar 3, 2015, Original Post Date: Mar 3, 2015 ---
    [​IMG] @Cloud could this be the issue? how do i disable it
     
  6. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,779
    Likes Received:
    733
    I've got class in less than an hour, so not now :/

    You can disable slim headers in interface settings.
     
  7. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15

Share This Page

Loading...