Resolved Action bar bug

Discussion in 'Client & Site Support' started by U turn, Mar 3, 2015.

  1. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    @Cloud scripts bots that use the action bar suddenly all got this bug in which they minimize and maximize the action bar for some reason
     
  2. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,568
    Likes Received:
    929
    This has been reported in the past however without a developer experiencing the issue I cannot resolve it. It doesn't seem to happen to very many people.
     
  3. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    oh so there is no fixes for it at all :/ guess its a sign to stop botting
     
  4. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    I can teamviewer in and debug it a bit to try to give @Cloud more information about it.
     
  5. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15
    @SlashnHax sure when do u wanna tv
    --- Double Post Merged, Mar 3, 2015, Original Post Date: Mar 3, 2015 ---
    [​IMG] @Cloud could this be the issue? how do i disable it
     
  6. SlashnHax

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    874
    I've got class in less than an hour, so not now :/

    You can disable slim headers in interface settings.
     
  7. U turn

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    246
    Likes Received:
    15

Share This Page

Loading...