Resolved Anyone else experience this? How to fix?

Discussion in 'Client & Site Support' started by ban94, Apr 17, 2016.

  1. ban94

    Joined:
    Oct 22, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Any idea how to fix spectre running? I start an instance, it pops up "Failed to create the internal bot representation because reflection failed"
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Cloud, Apr 17, 2016
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,300
    Likes Received:
    729
    This occurs when the bot you're trying to load has a main class without a public, no argument constructor. Basically, the bot author messed things up a bit and you should report it directly to them.
    --- Double Post Merged, Apr 17, 2016, Original Post Date: Apr 17, 2016 ---
    It also can occur when the main class specified by the bot author is unable to be loaded.
     
  4. ban94

    Joined:
    Oct 22, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Alright thanks Cloud
     

Share This Page

Loading...