Resolved AutoLogin to Specific World

Discussion in 'Client & Site Support' started by countvidal, Mar 4, 2015.

  1. countvidal

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Is there any way to send a parameter to the autologin random with the world it should login to? Wouldnt want to make my own autologin from scratch if I didnt need to.
     
  2. Geashaw

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    224
  3. Cloud

    Cloud Just another one...

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    832
    As a start I'll add a -world option however it'll still be subject to the current limitation of the world select implementation (which will hopefully change in the future)
     
  4. countvidal

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Yeah the only thing is, I dont world hop its only for the 6 hour reload that I reload the client through a shell script bot. I always need it to reload the client to the same world.

    @Cloud, so I can just add it like this: -world="74"
     
  5. Cloud

    Cloud Just another one...

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    832
    In the next release, that's correct.
    --- Double Post Merged, Mar 11, 2015, Original Post Date: Mar 9, 2015 ---
    In my last post I mentioned that it would be subject to the current world hopping limitations, and although that's still partially true the next release will include a new world management api which will make things far more practical.
     

Share This Page

Loading...