Resolved Client Sync with Cloud

Discussion in 'Client & Site Support' started by countvidal, Jun 12, 2015.

  1. countvidal

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    For some reason the client stopped syncing my rs accounts. I am running multiple instances in different machines on the same forum account. When I save the rs account and reload the bot, it does not display any rs accounts.

     
  2. Best Answer:
    Post #7 by Arbiter, Jun 17, 2015
  3. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,496
    Likes Received:
    869
    Does this occur across all the machines you're using it with?
     
  4. countvidal

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Yes, this is correct. @Cloud
     
  5. Cloud

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,496
    Likes Received:
    869
  6. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,544
    Likes Received:
    1,061
    Could be encoding related issues. @countvidal we'd appreciate it if you added me on Skype so we can debug this together. Please PM me your username if you're willing.
     
  7. countvidal

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Sure.
     
  8. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,544
    Likes Received:
    1,061

Share This Page

Loading...