Free Runemate

Discussion in 'Discussions' started by Slayer321, Sep 8, 2019.

  1. Slayer321

    Joined:
    Sep 6, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    4
    I made this Runemate account saturday just gone (07/09/19) and have used maybe 2 or 3 different free bots since then, conservatively.
    Today i go to log into the client and it says i have used my 200 free hours and must upgrade my account (costs money).

    However when i view account usage stats, it says:
    All Duration (hours) - Total: 63

    Now, immediately, 63 hours is not 200. Just below where it says 63 hours used, it also shows UPGRADE STATUS info., which, different to the 63 hours mentioned above, instead states i've used 203/200 hours.

    Keeping in mind that it has literally has not been 63 hours since I made the account, I fail to see how it could be at all possible to have used even that amount, let alone 203 hours.

    It also shows a graph for my usage, which has 10 hours used on 29/08/19, before i even made the account.

    Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,845
    Likes Received:
    1,223
  3. Slayer321

    Joined:
    Sep 6, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    4
    be a shame if somebody.. rebooted my router
     
  4. juicemang

    Joined:
    Aug 18, 2019
    Messages:
    20
    Likes Received:
    12
    ROFL the balls on this guy
     
    Fury and Sigmund Frued like this.
  5. CuppaJava

    CuppaJava cuppaJava.drink(coffee);

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    690
    Likes Received:
    240
    i laughed
     
    Sigmund Frued likes this.

Share This Page

Loading...