Resolved I'm new to runemate and i need help

Discussion in 'Client & Site Support' started by bensben, Nov 3, 2015.

  1. bensben

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ( sorry if this has been posted in the wrong thread! )

    I've used bots for many years, I've wrote them myself but i don't have time at the moment with work etc.. blah blah
    so I've never used a client like " runemate "

    if i wish to use multiple bots on runemate do i just open another browser or am i missing somthing ?
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Dellgenius, Nov 3, 2015
  3. Dellgenius

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Messages:
    285
    Likes Received:
    39
    If you want to run multiple accounts, you need to launch another instance of RuneMate by opening it again. Normal users are allowed two clients open at the same time. Whereas supporters get another extra client available to them for every $1 donated.
     
    Insomniac likes this.
  4. bensben

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you very much!
     
  5. EvilCabbage

    Joined:
    Nov 3, 2013
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    566
    Moved to questions
     

Share This Page

Loading...