Bug its never going to work IOexception

Discussion in 'Client & Site Support' started by sadgonzer, Apr 29, 2016.

  1. here is the log
    [Debug] RuneMate Version: 2.0.11
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    java.lang.IllegalStateException: This is not a JSON Array.
    at nul.iiiIiIiiiiIi.do(mic:225)
    at nul.iIIIIIiIiIiI.do(hrb:187)
    at nul.iIIIIIiIiIiI.run(hrb:11)

    Failed to extend session... (1784 seconds remaining)
    Attempting to start official client. If it does not open shortly please do so manually.
    Checking for a new game instance every second for two minutes or until one is found.
    Found a new game instance after 41 seconds.
    An error has occurred, dumping some debug information. has expired: false
    Failed to bind to virtual machine because of a IOException
    java.io.IOException: Failed to create a child session: Session has expired.
    at nul.iiiIiIiIIiII.do(znb:53)
    at nul.iiIIiIiiiiIi.do(aec:46)
    at nul.IiIIIIiiIiII.run(bjc:22)
     
  2. @Arbiter @Cloud

    To me looks like an issue with you being unable to bind to the RS client. Try deleting jagex cache, uninstalling Spectre, rebooting your PC and re-installing Spectre. Making sure you run Spectre as admin.
     
    #2 Party, Apr 29, 2016
    Last edited: Apr 29, 2016
  3. Looks like there's something wrong with the session data, maybe malformed JSON, and it's refusing to bind because the session is expired?
    Either way, it most probably will be able to be fixed by Arbiter and Cloud, so it might not be all doom and gloom like the "it's never going to work" in your title suggests.
     
  4. i always run as admin i never forrget this..and i hope so thx for responds guys ill be waitin for cloud thx again
     
  5. Have you tried running it not as admin, but as a normal user?
     
  6. Well i just did and heres the error log

    [Debug] RuneMate Version: 2.0.11
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 7 x64
    java.lang.IllegalStateException: Not a JSON Object: null
    at nul.iiiIiIiiiiIi.do(mic:175)
    at nul.IIiiIIiiiiii.getProperty(iec:274)
    at nul.IIiiIIiiiiii.getProperty(iec:245)
    at nul.IiiIiIiIiiIi.do(xic:257)
    at nul.IiIIIIiiIIIi.for(hpb:8642)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

    Failed to extend session... (1785 seconds remaining)
    Bots refreshed.
    Bots refreshed.
    Bots refreshed.
    Bots refreshed.
    Bots refreshed.
    Attempting to start official client. If it does not open shortly please do so manually.
    Checking for a new game instance every second for two minutes or until one is found.
    Found a new game instance after 46 seconds.
    MaxiWoodcutter V1.3.7 started!
    The constant OSRS-Bank-Widget is not available.
    java.lang.NullPointerException
    at nul.iiIiiIiIIiii.this(xnb:185)
    at com.runemate.game.api.hybrid.local.hud.interfaces.Bank.isOpen(oec:249)
    at nul.IIiiiIiIiIiI.do(onb:211)
    at nul.iiIiIIiIiIii.validate(qob:76)
    at rm.AuX.run(i:202)
    at com.runemate.game.api.script bot.framework.AbstractScript.start(apb:181)
    at nul.iiIiIIiIIiiI.run(gfc:243)
    ---MaxiWoodcutter V1.3.7---
    Runtime: 00:00:00
    Last status: Loading...
    ---Thanks for using MaxiWoodcutter!---
    Unable to load corrupted player sense profile for, resetting.
     
    #6 sadgonzer, Apr 29, 2016
    Last edited: Apr 29, 2016
  7. So the client is working, but that specific bot is not. Post in that bot's thread please with this exception. But please remove your email from the bottom of the exception.
     
  8. ok and sorry done. ..by the way am afraid that no other bot will work also but ill try the maxi tutorial island then ill be posting feedback
     
  9. Doubt tut island will work. Try it on a basic bot to see if it at least works.

    Basically just pick a highly rated script bot.
     
  10. small notice...some times it just freez the client i meaan it wont let me login
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016, Original Post Date: Apr 29, 2016 ---
    bot start error....season does not exist bla bla bla :S
    trying again now pfff
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016 ---
    tried over 5 diffrent bots the same message the same thing iam very disapointed guys please dont get bored of me Realy frustrated =(
     
  11. iam waitin bro thx for care
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016, Original Post Date: Apr 29, 2016 ---
    SS of the issue
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016 ---
    guys its been too long ccmon :(
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016 ---
    @waggle96
     

    Attached Files:

    • bug.PNG
      bug.PNG
      File size:
      2.2 KB
      Views:
      9
  12. It's a client issue. The PlayerSense data seems to be corrupted, which would prevent any bot from working
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016, Original Post Date: Apr 29, 2016 ---
    Please remember, it's finals season, and @Cloud and @Arbiter don't have all the time in the world.
    Patience is a virtue.
     
  13. trying to assist with this issue will keep everyone posted :)
     
  14. run in compatibility mode try 8 and 7
    --- Double Post Merged, Apr 29, 2016, Original Post Date: Apr 29, 2016 ---
    also about to post something that might help you stay tuned
     
  15. Looks like you're receiving a null/malformed response from a critical API endpoint. Try whitelisting www.runemate.com in your internet firewall or try to temporarily disable it.
     
  16. I was just having this issue but it was resolved after simply restarting all the apps. Strange.
     

Share This Page

Loading...