Resolved Login handler forgot password

Discussion in 'Client & Site Support' started by erickho123, Oct 26, 2014.

  1. erickho123

    Joined:
    Nov 9, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Occasionaly, it'll somehow get to forgot password, and enter my username there instead and get stuck there

    [​IMG]

    Have it close forgot password?

    (ye.. i gotta format the runtime one day)
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,507
    Likes Received:
    1,031
  3. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    645
    If you use the RuneMate StopWatch class instead of a timer you can simply do stopwatch.getRuntimeAsString() and it will return the formatted time in H:M:S form :p
     
  4. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    744
    This has been fixed for the next release. In addition, the login handlers for both osrs and rs3 have been overhauled.
     
    Furor likes this.
  5. Aidden

    Aidden The better executive ;)

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    645
    Marked as resolved. If you're still experiencing issues just post here and i'll re-tag this thread as a bug
     

Share This Page

Loading...