Looking for a VPS but i have a question.

Discussion in 'General' started by Tim, Oct 2, 2015.

  1. Tim

    Tim

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    9
    I'm looking at a vpn but I'm curious what size ram do i need to run 1-2 bots? Is it 2gb-4gb?
     
  2. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    OSRS or RS3? If it's OSRS you could get away with 2gb for 2 bots probably. RS3 you'll want 4.
     
    Xander likes this.
  3. Tim

    Tim

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    9
    I'm looking at vpsgamers for rs3 and it says this. Is this good? I only need it for 1-2 months.


    [​IMG]
     
  4. Falixus

    Falixus Guest

    Each bot will take up to 2gb, so you'll want to stay around 4gb to be safe.
     
  5. Tim

    Tim

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    9
    If i use "java -jar -Xmx1024m RuneMate.jar" and only plan to use 1 bot on it i should be fine though right?
     
  6. Arbiter

    Arbiter Mod Automation

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,079
    Limiting it to 1gb of RAM is a little too low. I'd do 1.5 at the least. You're gonna throttle your CPU otherwise.
     
  7. Falixus

    Falixus Guest

    One is fine, but don't limit it to 1gb.
     
  8. Tim

    Tim

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    9
    There servers were all jacked up.. Lost $15 for something that doesn't work. Wouldn't even load any kind of bots and server lagged like crazy soon as it was started.
     

Share This Page

Loading...