Resolved Max Instances?

Discussion in 'Client & Site Support' started by ChickenKebap, Jul 1, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChickenKebap

    Joined:
    Jun 30, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I just have one instance on my account. But the Runemate app says that I have already 2. At the moment I can't use a bot. Somebody knows the problem? How I can fix this?
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Party, Jul 1, 2016
  3. Party

    Party Client Developer

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    3,167
    Likes Received:
    1,417
    Ending bots prematurely (not pressing the stop button) can cause the RuneMate servers have a delay when recognising a closed instance.
    It should auto-resolve itself within 30 minutes.

    In future please use the search function or spend some time browsing before posting, this is a common issue.
    --- Double Post Merged, Jul 1, 2016, Original Post Date: Jul 1, 2016 ---
    Please confirm that the issue has self-resolved.
     
    kazemanie likes this.
  4. ChickenKebap

    Joined:
    Jun 30, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...