Resolved Mouse lag while bots are running.

Discussion in 'Developer Support' started by Eagles13, Mar 10, 2016.

  1. Eagles13

    Eagles13 The only thing Alpha about me is my bots

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    616
    Likes Received:
    180
    When I start a bot with Spectre, my mouse seems to lag and judder very slightly every two seconds or so. It's highly annoying.
    I did make a video of this, but because of the framerate of the video capture the difference is virtually imperceptible. However, @Savior and @proxi have been able to reproduce this, so I'm fairly sure it's not specific to my computer.

     
  2. Best Answer:
    Post #7 by proxi, Apr 6, 2016
  3. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,329
    Likes Received:
    757
    I believe this is fixed, can you verify?
    --- Double Post Merged, Mar 24, 2016, Original Post Date: Mar 23, 2016 ---
    @Eagles13 @Savior @proxi
     
  4. proxi

    proxi s̶c̶r̶i̶p̶t̶ bot*

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    556
    Likes Received:
    160
    @Cloud I will check tomorrow, I have a full day to mess around with stuff :)
    --- Double Post Merged, Mar 25, 2016, Original Post Date: Mar 25, 2016 ---
    I went ahead and downloaded the new update to test out. My FPS actually still drops, it seems to completely lock at 24FPS, however my mouse is completely fine.
     
  5. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,329
    Likes Received:
    757
    It drops when bots aren't even running?
     
  6. proxi

    proxi s̶c̶r̶i̶p̶t̶ bot*

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    556
    Likes Received:
    160
    Yes, after the first bot is ran on the selected client, that client is then limited to a certain FPS even if the bot is stopped.
     
  7. Cloud

    Cloud The Developer

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,329
    Likes Received:
    757
    Is this still an issue?
     
  8. proxi

    proxi s̶c̶r̶i̶p̶t̶ bot*

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    556
    Likes Received:
    160
    This is resolved @Cloud :) Very nice work!
     

Share This Page

Loading...