Question No local bot directory

Discussion in 'Client & Site Support' started by Azure, Jun 6, 2016.

  1. Azure

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    2
    There is no developer directory in preferences, I was following the tutorial to run a local script bot but there was no directory. Did I do something wrong here or was that temp removed atm?
     
  2. awesome123man

    awesome123man Dawg -> Awesome -> Regal

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    2,525
    Likes Received:
    616
    Developer directory is only in SDK mode, are you in that or did you run from desktop laucher?
     
  3. Azure

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    2
    Ohh how does one access sdk mode? I was using desktop launcher
     
  4. Party

    Party The Favourite

    Joined:
    Oct 12, 2015
    Messages:
    2,731
    Likes Received:
    1,204
    You obviously didn't follow my guide then 8)
     
    Azure likes this.
  5. SlashnHax

    SlashnHax The Chosen One

    Joined:
    Dec 10, 2014
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    861
    You can still pass program arguments through shortcuts iirc.
    Just add them to the path, after the "
     
    Azure likes this.
  6. Azure

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    2
    Thanks guys, and i was trying but i dont code at all so it was extremely confusing to follow. Sorry about that x.x I actually started on the second tutorial when the first part told me everything i need lol. Thanks seriously ;)
     
    #6 Azure, Jun 6, 2016
    Last edited: Jun 6, 2016

Share This Page

Loading...