Bug nothing is happening with instance

Discussion in 'Client & Site Support' started by idntwnagrind, Jul 20, 2016.

  1. [Debug] RuneMate Version: 2.3.0
    [Debug] Java Version: 8u92 x86 (Oracle Corporation)
    [Debug] Operating System: Windows 10 x64
    Jul 20, 2016 9:22:34 PM java.util.prefs.WindowsPreferences <init>
    WARNING: Could not open/create prefs root node Software\JavaSoft\Prefs at root 0x80000002. Windows RegCreateKeyEx(...) returned error code 5.
    [Notice] Your bot list has been refreshed.
    java.lang.InternalError: instrument library is missing in target VM
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:177)
    at nul.IiiiiIiiiIiI.null(gmb:203)
    at nul.IiiIIIiiIIII.run(dpb:222)
    Caused by: com.sun.tools.attach.AgentLoadException: Failed to load agent library
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.execute(xt:118)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:34)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:120)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:154)
    ... 2 more

    java.lang.InternalError: instrument library is missing in target VM
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:177)
    at nul.IiiiiIiiiIiI.null(gmb:203)
    at nul.IiiIIIiiIIII.run(dpb:222)
    Caused by: com.sun.tools.attach.AgentLoadException: Failed to load agent library
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.execute(xt:118)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:34)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:120)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:154)
    ... 2 more

    java.lang.InternalError: instrument library is missing in target VM
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:177)
    at nul.IiiiiIiiiIiI.null(gmb:203)
    at nul.IiiIIIiiIIII.run(dpb:222)
    Caused by: com.sun.tools.attach.AgentLoadException: Failed to load agent library
    at sun.tools.attach.WindowsVirtualMachine.execute(xt:118)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:34)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgentLibrary(to:120)
    at sun.tools.attach.HotSpotVirtualMachine.loadAgent(to:154)
    ... 2 more



    before it would give me another error now it just doesn't do anything
     
  2. I'm getting the same issue, nobody likes to reply though.
     
  3. IT's hard for @Cloud to fix this because there isnt much to go off of. Plus he is insanely busy.
     

Share This Page

Loading...